actly , its have been a long time i want to update about what i feel now . i dunt even know what my feeling toward him . is it love or it is just a friend ? i'm still can't get the answer . someone help me ? i dunt understand my situation now ,i'm still can't get the answerfor my question . yaallah bagi aku petunjuk , kalau betul aku boleh bahagia dengan dyea . kau dekatkn lah hubungan kami ni , kau bagilah kami ketawa dan senyum selalu , bahagiakan lah kami berdua , satu yang aku minta aku tanak perkara yang dulu jadi balik . tapi aku rase aku syok sendiri pun ade , aku macam expect lebih2 , sampai satu masa aku cakap iloveyou dekt dyea , dyea ta cakap ape2 pon . penah haritu ): malunye aku , perempuan jenis ape aku ni . tapi kalau ade jodoh , adelah tu (: tapi hati ni rase na meraung nak menangis bila dyea ta text , call or ape2 semue . aku betul2 sayang dyea ke ? tertanye2 dalam hati sndiri . kalau betul , i sayang dyea i harap dyea takan buat i macam orang lain buat i . i know ALLAH ade with me selalu , ALLAH akan tolong (: