yaallah kenape aku dgn dye selalu gaduh ? kenape aku selalu buat masalah ? kenape aku selalu tambahkan masalah dyea dan buat dyea maki aku sampai satu tahap dyea rase putus asa dgn hubungan kite ? kenape ? kenape aku jahat sangat . aku taktahu kenape aku macam tu . aku tak tahu kenape setiap kali aku couple dgn orang aku selalu buat masalah , aku selalu jadi punca kiteorang bergaduh . TERUK SANGAT KE AKU NEY ? bile aku dgn dyea gaduh , yaallah kenape aku rase kejam sangat aku buat dyea macam tu , kenape aku rase aku tambah beban dyea pikir pasal aku , yee sesakit yang aku rase bile dyea marah aku ta same macam ape yg dyea rase . kalau aku boleh tahu setiap ape yang aku buat akan datang , akuu rase aku takan sakitkan hati dyea , aku akan tahu ape semue aku buat , aku akan tahu kehidupan aku lepas tu . hafiz , i taktahu kenape i jahat sangat buat you macam2 . i sakitkan hati you , i tipu you macam2 , i tengking you bile tengah cakap , i marah , i buat tak hirau dgn you , i ego , i cakap you bodoh and macam2 , i jahat sangat sampai buat semue tu dekat you . i mintak maaf sebab you sabar dgn perangai i yang bodoh ni , and i tahu yang kesabaran you dekat i akan hilang and i pasti you akan hilang sabar dgn perangai i ): you i tanak you hilang tapi kalau perangai i macam ne you bole ke hidup dgn i ? i janji i cube berubah , yee berubah bukan mudah i perlukan mase untuk berubah semuenye . bile gaduh , bile you marah i diam , i taktahu nak cakap ape . baek i diam i takut kalau ape yg keluar dari mulut i nanti akan buat you sakit hati and akan buat kite bertambah bergaduh . sebab tu i suka diam , rase macam nak menangis tapi sebenarnya i ta suke na menangis depan orang and tunjuk dekat orang yang i sedih . mase tulis bende ney tibe2 air mate mengalir , i simpan semue air mate ney mase kite gaduh  sekarang bile i dah tulis i dah luah dekat diary ney i rase puas sebab salah i dekat you terlampau banyak . lepas ney mungkin hafiz takan percaye i lagi , takan percaye ape i cakap sebab i banyak sangat tipu dyea ): yaallah sedihnye bile orang yang i sayang takan percaya i lagi . yaallah dyea nak buat i macam mane amy buat i dulu ke ? yaallah i tanak semue tuh , i tanak ape yg amy buat dekat i dulu , jadi dekat i dgn hafiz . i tanak hafiz buat i macam batu ): cukuplah i dah rase semue tu , i dah rase bile orang yg i sayang ta percya i , orang yg i sayang tak hargai i , orang yang i sayang buat i rase dihina , orang yang i sayang buat i mengharap , buat i rase terhegeh dekat dyea and macam-macam . cukuplah semue tu terjadi , i tanak jadi balik , i tanak hafiz buat i macam tu . yaallah kenape bile i dah sayang orang tu macam-2 jadi ? kenape i dah sayang hafiz sepenuhnya jadi macam-2 ? i sayang dyea , i tapena curang dgn dyea tapi i tahu dyea ragu-2 dgn i , i tahu yang dyea takan percaya i lagi ): yaallah boleh tak bagi hati dyea dekat i sekejap , i nak rase macam mana sakit tu bile i buat dyea macam-2 . i nak tanggung semue sakit tu boleh tak ? i tahu dyea dah banyak sakit dgn i ): hafiz , i rindu sangat mase first mule-2 kite rapat , time tu kite tadea masalah kan , kite tapena gaduh , and mase tu you tak kenal perangai i lagi kan ? sekarang bile you dah tahu perangai i macam mane , mesty you rase menyesalkan ? ): i mintak maaf sangat sebab i banyak buat salah kat you , tolong jangan buat i macam mana amy buat i dulu , i tanak rase sakit tu balik , i tanak hidup dalam kenangan mase tu , i tanak rase dipinggirkan ): kalau you tahu hidup i dgn amy macam mane mase tu yaallah i tahu you takan kuat macam mana i rase masa tu . sakit sangat ! i tanak semue tu jadi balik ):